DeepWhite knalt op de podiums in April 2016

Het was de laatste periode druk bij DeepWhite. We begonnen natuurlijk begin April al met onze tweede winst van de regio finale West Brabant in The Clash of The Coverbands the only road to paradiso 2016/2017 

Daarna gingen we door met ons super gezellige optreden op CrossRoads waar we samen met After Chaos een hele gezellige avond hebben gehad. De opkomst was iets minder dan verwacht maar dat deed niets ten onder aan de sfeer van de avond. daar heeft DeepWhite van genoten, we komen hier ook dit jaar zeker nog een keer terug.

Koningsdag waren we eigenlijk vrij, maar het slechte weer en een plots telefoontje zorgde ervoor dat we alsnog gingen knallen bij café de broertjes in Waalwijk. Daar aangekomen zagen we al veel mensen binnen staan en hebben we twee sets heerlijk staan te spelen met veel publiek wat naar binnen was gekomen gezien het daar beter was dan buiten. Wat het feestje helemaal af maakte waren de gast optredens van Lian (Izzid),David Readman en Big Frank (o.a. Bierbroeders) die spontaan op het podium sprongen en stevig stonden mee te zingen.

En dan hadden we nog het Rockin' Grease Fest in Raamsdonksveer staan in het Kolosaal. Een hele mooie locatie met een super groot podium waar we helemaal los konden tussen de rock a billy bandjes en we kwamen daar de band Arie tegen (geen onbekende na Bucket Rock) die de dag afsloot met een mega feestje. 

foto's