Wolluk Stock 2017

Deep White, Wolluk-Stock 2017.

 

DeepWhite mocht afsluiter zijn op de zondag van Wolluk-Stock editie 2016. Blijkbaar was dit de organisatie goed bevallen, want dit jaar mocht DeepWhite wederom zijn opwachting maken op de zaterdag.

De weergoden waren ons goed gezind; ’s morgens wat regen, ’s middags was het droog en rond 19:00 uur brak warempel ook de zon nog door.

De programmering liep wat uit, maar om 20:15 trapten we af. Zoals men inmiddels van ons gewend is bestond de setlijst uit louter Deep Purple en Whitesnake repertoire, wat er goed in ging bij het publiek. Vol enthousiasme en uit volle borst werden de refreinen van Smoke On The Water en Here I Go Again meegezongen. Bij Still Of The Night werd de drumkruk nog bezet door Waalwijker Stefan Snijers: dit was hem beloofd nadat hij een invalklus voor Maurice zou doen die achteraf toch niet doorging. De steevaste afsluiter bij DeepWhite, Child In Time deed het publiek echter van bewondering verstommen.

Na DeepWhite was het de beurt aan Sweet Vendetta. Beide bands hadden echter voor het festival nog enkele uren in de repetitieruimte besteed aan het toetje van de dag: een jamsessie onder het pseudoniem Sweet White (of zo je wil Deep Vendetta). Er stonden 6 nummers gepland, maar door tijdnood konden er jammer genoeg maar 2 van uitgevoerd worden: Whole Lotta Love, gevolgd door de stamper Killing In The Name Of, een spetterende afsluiter.

Wat ons betreft was editie Wolluk-Stock 2017 een succes. Lekker gespeeld, de organisatie liet niets te wensen over en bovenal hebben we er in Sweet Vendetta nieuwe muzikale vrienden bijgekregen.

Als laatste willen we de organisatie, vrijwilligers, mensen van het licht en geluid, en met name Paul en Maureen van harte bedanken voor wat ons betreft deze geslaagde dag!