DeepWhite op het Bierfestival voor het Goede Doel – Een Knallende Zondag in Rijen!

Wat een dag, wat een festival!
Op zondag 15 september 2024 mocht DeepWhite het podium beklimmen tijdens het legendarische Bierfestival voor het Goede Doel in Rijen, en man, wat was het een feest. Het weer was op de dag zelf vriendelijker dan verwacht – geen regen, ondanks de voorspelling! Een perfecte setting voor onze set van 1,5 uur vol klassiekers uit de rockgeschiedenis.

De bierselectie was net zo divers als ons repertoire, met bieren van onder andere Brouwerij Het Anker, Chimay, en Brouwerij De Lastige Broertjes. Terwijl het Steenberge Pilsener rijkelijk stroomde, speelden wij bekende knallers van Whitesnake en Deep Purple. We trapten af met de explosieve hit Burn, gevolgd door Highway Star en Perfect Strangers. Het publiek ging uit z’n dak bij Here I Go Again en Fool for Your Loving, maar het absolute hoogtepunt was toch wel onze uitvoering van Child in Time. Die energie… Het voelde alsof we voor een stadion stonden te spelen, zo hard werd er meegezongen!

Ondanks dat onze drummer Maurice slechts een week eerder nog onder het mes was gegaan voor een voetoperatie, zette hij een ijzersterke prestatie neer. Die man is een rockbeest, zelfs met een blessure geeft hij alles wat hij heeft. En na de show? Toen genoten we net als het publiek van het heerlijke bier, terwijl we de geweldige sfeer opsnoven.

Maar het allerbelangrijkste? De opbrengst van het festival: maar liefst €5132,-! Dit bedrag ging naar het Veteranen Search Team, een fantastische organisatie die zich inzet voor het opsporen van vermiste personen. We voelen ons vereerd dat we hieraan hebben kunnen bijdragen en willen iedereen bedanken die er was en dit mogelijk heeft gemaakt.

Bier, rock, en een mooi doel – het was een zondag om nooit te vergeten.

Rock on,
DeepWhite

News

Leave a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *