Razernij op de Wollukse Hei

Toen Deep White werd gevraagd voor Razernij op de Wollukse Hei, was ons antwoord direct: absoluut!
We voelden ons vereerd om ons steentje bij te kunnen dragen aan dit goede doel om geld in te zamelen voor Stichting Matchis, een organisatie die zich inzet voor stamceltransplantaties.

Voordat wij het podium konden betreden, konden we uitgebreid genieten van 100% Katoen. Zij waren bezig, met hun gebruikelijke enthousiasme (en natuurlijk het iconische ‘wc-papiermoment’) , de hele tent op stelten te zetten. Hierna was het onze beurt, en dat deden we vol overtuiging.

We speelden niet alleen onze klassieke Deep Purple- en Whitesnake-nummers, maar verrasten het publiek ook met extra nummers, waaronder ‘I Believe in You’ van Y&T, ‘Spirit of Radio’ van Rush en ‘The Final Countdown’. Het was een unieke gelegenheid om nieuwe nummers uit te proberen voor ons optreden op de Top 100 van Made, later die week.
De energie en enthousiasme van het publiek waren voelbaar, en we gingen een half uur langer door dan oorspronkelijk gepland.

Razernij op de Wollukse Hei was onvergetelijk!
Met een ongelooflijke opbrengst van meer dan 7000 euro voor Stichting Matchis, voelen we ons enorm trots dat we hebben kunnen bijdragen.

Speciale dank aan de organisatie, alle vrijwilligers, toegewijde sponsoren en vrijwilligers die ervoor zorgden dat alles tot in de puntjes was verzorgd.

Dank voor het vertrouwen in Deep White en tot snel!

Foto: Saskia Fotografie

News