Top 100 Made Live 2023

De weergoden waren ons gunstig gezind. Het is droog, de zon schijnt wat kan een mens nog meer verlangen…… ehh….de hele dag muziek natuurlijk!!!

Zoals gebruikelijk vind de Top 100 Made Live plaats in het Pinksterweekend.

Deep White mag hier, naast een indrukwekkende line-up van bands zoals Code Geel, 100% Katoen, Made4Made, Billy’s XL en Prime deel van uitmaken.

Voor de mensen die Top 100 Made Live niet kennen een korte omschrijving:
Gedurende de dag worden, in een gigantische tent in Made, de festivalbezoekers meegenomen op een onvergetelijke muzikale reis langs 100 iconische (rock)klassiekers die door 6 fantastische bands worden vertolkt, zo ook Deep White.

Naast onze kenmerkende Deep Purple- en Whitesnake-hits zoals “Is This Love,” “Child in Time,” “Here I Go Again,” en “Smoke on the Water,” kwamen ook nummers van andere legendarische bands voorbij.  Nummers als “Paranoid” van Black Sabbath, “Bed of Roses” van Bon Jovi, “Keep on Loving You” van REO Speedwagon, “Spirit of Radio” van Rush, “Piano Man” van Billy Joel en Paradise City van Guns ‘N Roses gaven ons de mogelijkheid om ons muzikale spectrum te verkennen en het publiek mee te nemen op muzikaal avontuur hier en daar aangevuld door een verkleedpartij.
Over aanvullen gesproken. Dit jaar werden we bijgestaan voor de achtergrond partijen door Vocalicious  (Danielle, Nilse, Goof en Iris). Enorme complimenten voor hun bijdrage bij de vertolking van de nummers.

Tijdens de optredens, werden de beelden  op een groot scherm geprojecteerd. De cameramensen ter plekke wisten de meest spectaculaire momenten vast te leggen, waardoor het publiek niets hoefde te missen.

Backstage zaten we volop te genieten van de sfeer en het contact met de andere muzikanten om te wachten tot het onze beurt was om weer acte de présence te geven.

Gedurende de dag passeerden zo’n 4000 mensen de poorten van het festival, allemaal op zoek naar een dosis muziek, lekker eten van de foodtrucks buiten en plezier op de springkussens voor de kinderen.
Zowel voor als achter het podium was alles tot in de puntjes geregeld, met uitstekende faciliteiten voor zowel de crew als de bands.

Top 100 Made Live, dit was weer een onvergetelijke dag vol muziek, rock-‘n-roll, topmuzikanten, topbands, enthousiast publiek, verbluffend geluid, verbluffend podium, de vloeiende drank, alles tot in de puntjes geregeld, top crew en de top organisatie… een lange maar geslaagde dag.

We zijn dankbaar dat we deel konden uitmaken van dit legendarische evenement.

Speciale dank aan de organisatie, alle vrijwilligers, toegewijde sponsors en vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd dat alles tot in de puntjes was verzorgd.

Dank voor het vertrouwen in Deep White!

Foto: Eigengeraaid Fotografie

News